Verhoog de vitaliteit en het welzijn van Uw team

In de huidige  onderwijsomgeving kunnen de uitdagingen van het vak er te vaak toe leiden dat leerkrachten zich overweldigd voelen en als gevolg daarvan burn-out ervaren.

Als directeur begrijpt U het belang van het creëren van een energiek, betrokken en gezond docententeam.

Vrouwen van 50 jaar en ouder worden in het onderwijs vaak geconfronteerd met exclusieve uitdagingen, waaronder het balanceren van persoonlijke verantwoordelijkheden, de overgang en het behouden van optimale gezondheid, terwijl ze hun onderwijstaken voor 1000% uit willen voeren, want dat is wat in ze zit.

.

Herkenbaar?

1

U ziet vrouwelijke collega’s van 50 jaar en ouder worstelen met het veeleisende werkrooster.

Ontmoet Linda, een hardwerkende onderwijzeres van 54 jaar, die al meer dan dertig jaar werkzaam is in het onderwijs. Linda houdt van haar baan, maar vindt het steeds moeilijker om balans te vinden in haar werk- en privé leven. Ze voelt zich vaak gestrest, uitgeput en mist de energie om leuke dingen te doen, sociale contacten te onderhouden en te sporten.

2

Stressniveaus zijn geëxplodeerd, en leerkrachten hebben hulp nodig om ze te verlagen..

Maak kennis met Jannie, een toegewijde mederwerker die de administratie van een school runt en onlangs haar 50e verjaardag heeft gevierd. Jannie ervaart toenemende stress op het werk en vindt het moeilijk om een balans te vinden tussen het beheren van de schooladministratie, het te woord staan van alle ouders en het behouden van een gezonde levensstijl. Ze is op zoek naar een oplossing die haar kan helpen weer grip te krijgen op haar leven en te genieten van haar werk..

3

Een afname in gezondheid en vitaliteit

Maak kennis met Sarah, een ervaren directeur van 55 jaar oud. Ondanks haar indrukwekkende carrière in het onderwijs heeft Sarah gemerkt dat haar algehele welzijn achteruitgaat. Lange dagen, toenemende werkdruk en de druk van haar leidinggevende functie hebben hun tol geëist. Ze wil echt een positieve verandering teweegbrengen en een gezondere levensstijl omarmen zodat ze tot haar pensioen gezond en energiek haar functie uit kan blijven voeren, maar ze weet niet hoe.

4

Problemen met het vinden van balans tussen werk en privéleven

Ontmoet Emily, een gepassioneerde bouwcoördinator begin 50. Ze vervult een belangrijke rol binnen de school, maar schenkt vaak te weinig aandacht aan haar eigen welzijn. De extra eisen van haar taak, gecombineerd met het runnen van een eigen klas, hebben Emily uitgeput en maken het haar moeilijk om plezier te hebben in haar baan, ze weet niet hoe lang ze dit nog vol kan houden.

De eisen van het huidige onderwijs leiden tot uitputting

In het huidige onderwijslandschap bevinden docenten zich vaak in een constante stroom van eisen en voortdurende veranderingen, waarbij de druk om perfect onderwijs te bieden overweldigend kan zijn.

Ervaren leerkrachten voelen zich vaak uitgeput en overbelast.

 Het mentaal gezond houden van leerkrachten is van het grootste belang voor het goed laten lopen van onderwijsinstellingen. Dit geldt des te meer voor de steeds groter wordende groep vrouwelijke leerkrachten van 50 jaar en ouder, die een schat aan kennis, pedagogische vaardigheden en passie voor kinderen met zich meebrengen, maar ook specifieke uitdagingen zoals de overgang, kinderen die uit huis gaan, en ouder worden in het algemeen moeten overwinnen, om niet uit te vallen.

Dit is de oplossing

Hoe kunt U het welzijn en de algehele vitaliteit van het team ondersteunen?

Ik bied een gespecialiseerde aanpak om de uitdagingen aan te pakken. Door samen te werken met Uw organisatie kan ik gepersonaliseerde health coaching aanbieden afgestemd op de behoeften van Uw vrouwelijke werknemers van 50 jaar en ouder. Via 1 op 1 coaching sessies, groepscoaching, workshops en webinars zal ik hen begeleiden naar duurzame langetermijnveranderingen, wat zal resulteren in verbeterd welzijn, verhoogde productiviteit en een betere balans tussen werk en privéleven.

Voor health coaching

Na health coaching

Wat kan ik voor jullie betekenen?

1:1 Coaching

Het helpen van collega’s bij het verkennen en aanpakken van gezondheidsproblemen die ze kunnen hebben. Of het nu gaat om het beheersen van stress, het verbeteren van de slaapkwaliteit of het bevorderen van het algehele welzijn, ik zal individueel met hen samenwerken om gepersonaliseerde gezondheidsdoelen te stellen. Samen zullen we op maat gemaakte plannen maken op het gebied van levensstijl veranderingen, zodat ze zich zowel op het werk als in hun persoonlijke leven op hun best voelen. Coaching kan persoonlijk of online plaatsvinden. 

Webinars

Verhoog de tevredenheid en efficiëntie van medewerkers door een unieke ervaring aan te bieden die individuele gezondheidsbehoeften aanpakt. Ik ga je team helpen met handige tips, zodat ze uitdagingen kunnen overwinnen en een goede balans tussen werk en privé kunnen vinden. Met flexibele opties om de webinars te bekijken, kunnen je medewerkers dat doen wanneer het hen uitkomt. Steek nu energie in het welzijn van je medewerkers en zie hun gezondheid en welzijn op werk en in hun privé leven verbeteren. Zo zorg je voor een tevreden en harmonieus team met zo min mogelijk uitval.

Workshops

Verbeter het welzijn en de productiviteit van uw medewerkers met mijn exclusieve welzijnsworkshops, speciaal op maat gemaakt voor hen. Deze persoonlijke sessies zijn ontworpen om uw personeel te helpen eventuele gezondheidsproblemen te verkennen en aan te pakken, of het nu gaat om stressmanagement, het verbeteren van de kwaliteit van de slaap of algemeen welzijn. Met praktische begeleiding en interactieve activiteiten zullen deze workshops uw team in staat stellen om uitdagingen te overwinnen en een gezonde balans tussen werk en privé te bereiken met als resultaat minder uitval op de werkvloer.

1 : 1 coaching

€1797

MEEST GEKOZEN

webinar

€2197

workshop

€3297

REVIEWS

Testimonials

5/5

“As a peak performance coach and professional athlete who has struggled with an eating disorder myself, I can attest that Saskia de Badts is a talented and authentic wellness coach. 

Alex Wisch Executive and Peak Performance Coach
5/5

As a flight attendant and a busy mother of two teens, finding time to focus on my own health and wellbeing has always been a challenge. But working with Saskia has been a true game-changer for me.

Evelyn de Baat, flight attendant
5/5

Working with Saskia has had an incredible impact on my life. Thanks to her guidance and support, I have been able to make some truly transformative changes.

Debby Reekers, Location manager, De Regenboog Groep
FAQS

"Heeft U vragen? Ik heb antwoorden!"

Gezondheidscoaches kunnen de vitaliteit van werknemers optimaliseren door gepersonaliseerde begeleiding te bieden op het gebied van voeding, lichaamsbeweging, stressmanagement en algeheel welzijn. Ze bieden ondersteuning, educatie en middelen om werknemers te helpen duurzame levensstijlveranderingen door te voeren die hun fysieke en mentale gezondheid verbeteren.

Gezondheidscoaches werken nauw samen met bedrijven om inzicht te krijgen in de gezondheidsprofielen en doelen van hun werknemers. Op basis van deze informatie stellen ze gepersonaliseerde wellnessplannen op die individuele behoeften, voorkeuren en uitdagingen aanpakken. Deze plannen kunnen voedingsadviezen, oefenprogramma’s, technieken voor stressvermindering en regelmatige check-ins bevatten om de voortgang te volgen.

Gezondheidscoachingdiensten kunnen financiële voordelen bieden aan bedrijven op verschillende manieren. Door het bevorderen van het welzijn van werknemers en het aanpakken van gezondheidsproblemen, kunnen bedrijven mogelijk de kosten voor gezondheidszorg verminderen. Gezondere werknemers hebben mogelijk minder medische ingrepen nodig, wat resulteert in lagere gezondheidszorgkosten voor het bedrijf.

Ten tweede kan gezondheidscoaching bijdragen aan lagere uitval cijfers. Wanneer werknemers hun gezondheid prioriteren en gezonde gewoonten aannemen, zijn ze minder geneigd om ziekteverlof op te nemen of langdurig verlof nodig te hebben vanwege ziekte. Dit kan leiden tot een verhoogde productiviteit en kostenbesparingen voor het bedrijf.

Tot slot kan investeren in gezondheidscoachingprogramma’s de retentie van werknemers verbeteren. Wanneer werknemers zich ondersteund voelen in hun welzijn en toegang hebben tot gepersonaliseerde coaching, zijn ze eerder geneigd om op lange termijn bij het bedrijf te blijven. Dit vermindert de kosten van personeelsverloop die gepaard gaan met werving, training en inwerken van nieuwe werknemers.

Coachingssessies kunnen plaatsvinden in verschillende omgevingen, waaronder:

 1. 1-op-1 Coaching:

  • In persoon: Traditionele coachingssessies vinden vaak face-to-face plaats, ofwel in het kantoor van een coach, een aangewezen vergaderruimte, of zelfs op de werkplek van een cliënt. Dit maakt directe interactie, observatie en gepersonaliseerde betrokkenheid mogelijk.
  • Telefoon: Coachingssessies kunnen via de telefoon worden gehouden, wat flexibiliteit en gemak biedt voor zowel de coach als de cliënt. Telefonische coaching maakt gefocuste gesprekken en actief luisteren mogelijk zonder de noodzaak van fysieke nabijheid.
  • Online: Met de vooruitgang van de technologie heeft online coaching aan populariteit gewonnen. Via videoconferentieplatforms zoals Zoom, Skype of Google Meet kunnen coaches en cliënten verbinding maken, ongeacht hun geografische locaties. Online coaching biedt de voordelen van visuele communicatie, non-verbale signalen en scherm delen, wat de coachingservaring verbetert.
 2. Webinars:

  • Webinars kunnen op eigen tijd en op een eigen locatie worden gevolgd. Dit geeft deelnemers de vrijheid om deel te nemen aan educatieve sessies op een tijdstip en plaats die hen het beste uitkomt, wat handig kan zijn voor zelfstudie en flexibiliteit in het leerproces.
 3. Workshops:

  • Workshops kunnen plaatsvinden op een locatie die door het bedrijf wordt aangewezen. Dit kan een specifieke trainingsruimte binnen het bedrijf zijn of een externe locatie die geschikt is voor interactieve leerervaringen. Het voordeel hiervan is dat het bedrijf de omgeving kan aanpassen aan de behoeften van de workshop en directe begeleiding kan bieden aan deelnemers ter plaatse.

Al met al bieden deze verschillende benaderingen een scala aan mogelijkheden voor coaching, leren en ontwikkeling, waardoor organisaties en individuen kunnen kiezen wat het beste bij hun behoeften past.

Dat kunnen ze absoluut. Het verlangen om gewicht te verliezen kan samengaan met het verlangen om iemands relatie met voeding en het lichaam te genezen. Naarmate ze vorderen in het programma, zullen ze merken dat de focus op gewichtsverlies afneemt. Als er gewichtsverlies optreedt tijdens het proces, is dat slechts een bonus.

Niets kan intensieve gespecialiseerde zorg vervangen, maar deze programma’s kunnen aanvullende ondersteuning bieden naast medische behandeling. Bij twijfel, raadpleeg uw behandelteam voor advies over of deze programma’s momenteel geschikt zijn.

ARE YOU READY?

Bent U klaar om het volledige potentieel van Uw werknemers te benutten?

Mijn coaching programma’s helpen mensen op weg naar een gezondere en meer gebalanceerde levensstijl. Door persoonlijke plannen te maken en sterke ondersteuning te bieden, kunnen we individuen helpen om zowel in hun persoonlijke leven als op het werk beter te presteren. Dit komt uiteindelijk ook ten goede aan uw organisatie als geheel. Laten we samenwerken om het volledige potentieel van jullie werknemers te benutten

© well-being4women | Terms & Privacy Policy |

en_USEnglish